Platón
Los Caballos
Y los sentimientos....
El pensamiento son las riendas;
el yo, el hombre que lo conduce;
El cuerpo humano es el carruaje;
"

 
 

Disposem d’unes instal·lacions molt completes on realitzar tot tipus d’activitats. El nostre gran avantatge és disposar d’una pista coberta de grans dimensions que ens permet no haver de cancel·lar cap activitat en cas de pluja, excessiu vent o excessiu calor. També disposem d’un espai constituït per cantina, amb bany complert i terrassa on menjar, descansar i impartir les parts teòriques dels tallers i formacions.

Totes les nostres instal·lacions estan adaptades per a discapacitats.

Pels cavalls disposem de un gran numero de padocks, guadarnesos i dutxes pels cavalls

També disposem d’un gran parquing per cotxes i autobusos.

Pista Coberta

Ample: 20 mts

Llarg: 40 mts

Caracteristiques:

La nostra pista coberta ens permet realitzar tot tipus d’activitats en qualsevol època de l’any. Cap, clase, taller o procés de coaching es veurà aplaçat o cancel·lat per causes adverses metereològiques. També, al no ser completament tancat, permet el contacte visual i auditiu amb el resta de l’entorn natural.

Pista Descoberta

Ample: 25 mts

Llarg: 50 mts

Caracteristiques:

En la gran pista descoberta podrem realitzar tot tipus d’activitats fins i tot amb grups grans. El seu emplaçament elevat ens permet alhora tenir una major sensació d’amplitud i és molt agradable gaudir-hi dels dies assolellats des de la tardor fins a la primavera.

Pista Coaching

Ample: 18 mts

Llarg: 20 mts

Caracteristiques:

La nostra pista de coaching forma part de l’entorn en el qual tenim situada a la nostra manada i de la mateixa manera que la rodona dotada de privacitat. Les seves dimensions ens permeten realitzar tant tallers com processos de coaching individuals o d’equips. Fins i tot dotar de certa privacitat a alguna dinàmica sense aïllar-la físicament de la resta de persones que participen d’ella.

Pista Rodona

 

Diametre: 18 mts

Caracteristiques:

Aquesta pista circular ens permet treballar en un entorn més recollit i amb més privacitat ideal per a treballar peu a terra.

 

 

Àrea Manada

Extensió: 1 hectárea

Caracteristiques:

La nostra manada gaudeix d’un entorn separat parcialment de la resta de les instal·lacions i és d’ús exclusiu per a ella. En aquest espai es troben en un estat de semi llibertat i tenen comunicació directa amb la pista de coaching.

Cantina

Extensió: 50 m2 + 100 m2

Caracteristiques:

La cantina consta de cuina, saló, bar i dos banys amb dutxa. Disposem d’una extensa terrassa amb pedra de pedrera de 100 m2 dotada de taules i amb 6 moreres que ens aporten ombra. Les vistes al mar i la muntanya són magnífiques.
També disposem d’una barbacoa d’obra de 3×4 mts situada al costat de la terrassa de la cantina

 

 

 

You are donating to : Equiemotions

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
Loading...